Λουτσέσκου για μεταγραφές και Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επανέλαβε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές, πέραν των 2-3 απαραίτητων κινήσεων που θα γίνουν για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ εξήγησε και στους συμπατριώτες του το σκεπτικό που έχει ενόψει της νέας περιόδου, τονίζοντας πως ο μεγάλος στόχος της ομάδας του είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 200+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι «Telekom Sports» TV ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φέρει Ρουμάνο ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ, γενικότερα τόνισε ότι «οι μεταγραφές θα περιπλέξουν την κατάσταση στην ομάδα».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε το σκεπτικό του: «Έχουμε μια στεθερότητα, δεν θέλουμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Μπορεί να κάνουμε 2-3 μεταγραφές, υπάρχουν δύο συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν, και σε γενικές γραμμές, έχουμε μια ομάδα που αναπτύσσεται, ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε, μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι οι πολλές αλλαγές σε αυτό το σημείο θα περιπλέξουν την κατάσταση».

Η πρόκριση στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος, όπως είπε ο Λουτσέσκου, προσθέτοντας ότι: «Αισθανόμαστε δυνατοί. Πρέπει να είμαστε σοφότεροι, πιο δυνατοί και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις προκλήσεις».