Ο Κομίνης ίσως κληθεί στην Εφέσων, αλλά…

Gazzetta team
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο κλήσης του Γιώργου Κομίνη στην εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων, στην εκδίκαση της ερχόμενης Τετάρτης (11/4).

Η έφεση που έχει ασκήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά της πρωτόδικης απόφασης του κ. Καποδίστρια και της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας, θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη (11/4) από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, εκεί όπου δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει κι ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Γιώργος Κομίνης.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Σκουτέρης προτίθεται να εξετάσει το οπτιοακουστικό υλικό από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, κάτι που έχει ζητήσει και σε πρώτο βαθμό η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ, αλλά αρνήθηκε να το πράξει ο κ. Καποδίστριας.

Σ’ ότι αφορά τον κ. Κομίνη, ίσως να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου, ωστόσο πολύ δύσκολα θα παραστεί ο διαιτητής από τη Θεσπρωτία, ενώ δεν προβλέπεται από το αθλητικό δίκαιο η βίαιη προσαγωγή του.