Ο μόνος διαιτητής που παραπέμφθηκε για καθαρό γκολ το οποίο όμως μέτρησε κανονικά!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει γι’ αυτή την παράξενη ιστορία του διαιτητή Κομίνη και φυσικά για πολλά από αυτά που οδηγούν στην πρόταση περί Grexit.

Στην αρχή είναι βέβαιο ότι δεν ήθελε να μπει αυτό το γκολ. Ποτέ όμως…

Από εκεί και πέρα όμως, η πρώτη αυθόρμητη αντίδραση ήταν να δείξει σέντρα! Ήταν ένα γκολ το οποίο μέτρησε. Λίγο μετά και ενώ σκέφτονταν πώς και τι έγινε, ήρθαν οι πρώτες δυνατές σκέψεις για να το ακυρώσει.

Έφευγε όμως προς τη σέντρα μια και αυτή ήταν η υποχρέωσή του. Το γκολ μετρούσε! Λίγο μετά είδε την αναστάτωση δίπλα στον βοηθό και πήγε εκεί για να το… συζητήσει, μήπως και κάτι μπορεί να αλλάξει.

Στην πορεία και μέσα από τις πρώτες ατάκες κατάλαβε ότι δεν γίνεται να ακυρωθεί ένα καθαρό γκολ, το οποίο ο ίδιος και ο βοηθός μέτρησαν με την πρώτη ματιά.

Όσο περνούσε η ώρα όμως, τόσο αυτός όσο και ο βοηθός έπαιρναν δύναμη να κάνουν αυτό που «έπρεπε». Τελικά το ακύρωσε! Πήγε και σήκωσε χέρι και με ένα κρυφό χαμόγελο (όπως φαίνεται και στην εικόνα) έκανε αυτό το οποίο «έπρεπε».

Μετά (όπως ο ίδιος αποκάλυψε) αποφάσισε να το μετρήσει, αλλά εκεί (όπως έγραψε κοροϊδεύοντας όλη την Ελλάδα) που ήταν έτοιμος να πάρει την μπάλα από τα πόδια του Μπάρκα και να την βάλει στη σέντρα, τον διέκοψε η εισβολή Σαββίδη.

Ο διαιτητής Κομίνης έφυγε από το γήπεδο και όλοι ήξεραν ότι το ματς ήταν στο 0-0.

Μέσα στα αποδυτήρια στους γηπεδούχους έλεγε 1-0, στους φιλοξενούμενους έλεγε 0-0 και σε μερικούς άλλους δεν ήξερε τι να πει για να μην τα μπερδέψει…

Κάποια στιγμή μέτρησε το γκολ, ζήτησε να βγουν οι ομάδες λίγο μετά… το ακύρωσε αφού η ΑΕΚ δεν έβγαινε και τελικά εκεί γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα έγραψε στο φύλλο αγώνα: «Το παιχνίδι διακόπηκε με το γκολ να έχει κατακυρωθεί και το σκορ στο 1-0…». Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε; Ήταν όλα τόσο ξεκάθαρα….

Και άντε μετά από όλα αυτά εξηγήστε μου εσείς: Πώς και γιατί έχει παραπεμφθεί ο διαιτητής Κομίνης με αιτιολογία το καθαρό γκολ το οποίο ακύρωσε, ενώ αυτός ξεκάθαρα έχει αναφέρει ότι το τέρμα Βαρέλα έχει μετρήσει;

Ο Κομίνης κατάφερε να είναι ο πρώτος διαιτητής στην ιστορία που έχει παραπεμφθεί επειδή μέτρησε ένα καθαρό γκολ… (Ο μόνος που σίγουρα μπορεί να τον ξεπεράσει είναι ο Αρετόπουλος. Ο μόνος που άλλα είδε, άλλα έγραφε επί τέσσερις ώρες και άλλα υποστήριξε σε μυστική συμπληρωματική έκθεση).

* Το Grexit με το οποίο μας απειλούν δεν σχετίζεται με τις σφαίρες στον Γραμμένο; Η τιμωρία δεν έχει να κάνει με τα καμένα αυτοκίνητα στελεχών της Ομοσπονδίας; Το Grexit δεν έχει σχέση με τα αναίτια επεισόδια στο Καραϊσκάκης; Με τα καμένα μαγαζιά παραγόντων; Η Επιτροπή παρακολούθησης και η όποια επιτήρηση στην ΕΠΟ, για να μην ξεχνιόμαστε, επιβλήθηκε όταν καθαιρέθηκε η διοίκηση Γκιρτζίκη. Θέλετε να θυμηθούμε το γιατί;

Είναι κατανοητό ότι πολλοί και διάφοροι επιθυμούν την επιστροφή στις εποχές Σαρρή και Γκιρτζίκη. Ας μην το δείχνουν όμως και τόσο…