Ζαγοράκης: «Στην έφεση θα λάμψει η αλήθεια, ο τίτλος θα κριθεί στο γήπεδο»

Gazzetta team
Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, αναφέρθηκε στην τιμωρία του «Δικέφαλου του Βορρά» και εξέφρασε πως στο τέλος όλα θα κριθούν στο γήπεδο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την «γαλανόλευκη» βρέθηκε σε αγώνα εναντίον του σχολικού εκφοβισμού στην Καισαριανή την Τρίτη (6/3).

Μιλώντας στην κάμερα του EpsilonTV, ο Ζαγοράκης δεν μπορούσε παρά να πάρει θέση για όσα ακολούθησαν το επεισοδιακό σκηνικό που στήθηκε γύρω από το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, που δεν ξεκίνησε ποτέ, στις 25/2 στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον τίτλο, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και πολλά θα κριθούν στον αγώνα με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή όπου νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα προβάδισμα καθώς παίζει στην έδρα του» για να προσθέσει στην συνέχεια σχετικά με την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών:

«Δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει κάτι, έχει δρόμο, εκκρεμεί μία έφεση. Πιστεύω θα πρυτανεύσει η λογική και θα δούμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα πραγματικά μέσα στο γήπεδο. Από ό,τι γνωρίζω και φαντάζομαι όλα θα κριθούν στο γήπεδο την Κυριακή».