Χιμένεθ: «Συγχαρητήρια μεν, αλλά και... νταμπλ»!

Γιώργος Τσακίρης
Ο Σεβιγιάνος τεχνικός στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εστίασε στο γεγονός ότι δεν τελείωσαν το ματς με τον Ατρόμητο και στους δυο στόχους

Ένα ακόμη ματς το οποίο η ΑΕΚ δεν γνωρίζει την ήττα, το 26ο για την ακρίβεια, αλλά ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσε πάλι να έχει πανηγυρίσει το τρίποντο που δεν ήρθε. Σ' αυτό επέλεξε να σταθεί στην ομιλία του ο Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα για όσα έγιναν στο Περιστέρι αλλά και για τη συνέχεια που έχει ξεκάθαρους στόχους η ομάδα.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας στο ματς. Κάνατε μεγάλη προσπάθεια με όσα είχαμε και πριν, από το Κίεβο και την προσπάθεια εκεί», ξεκίνησε να λέει ο Σεβιγιάνος τεχνικός για να συνεχίσει:

«Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης είχαμε καλή αγωνιστική και τακτική συμπεριφορά, ειδικά όσο είχαμε δυνάμεις, φρεσκάδα... Όμως και πάλι δεν τελειώσαμε ένα ματς ενώ μπορούσαμε και έπρεπε να το κάνουμε. Το 'χουμε ξανακάνει και το πληρώνουμε. Θα έπρεπε να βάλουμε και δεύτερο γκολ, είχαμε μεγάλη ευκαιρία να το κάνουμε και δεν έγινε. Πάλι όμως».

Έπειτα ο Χιμένεθ εστίασε στο... αύριο και ξεκαθάρισε ότι όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για νίκες μόνο και κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου: «Πάει αυτό όμως. Το αφήνουμε και δεν κοιτάμε πίσω. Έχουμε ακόμη δέκα ματς και πάμε για πρωτάθλημα και Κύπελλο, μπορούμε. Πρέπει να δώσουμε μάχη, να παλέψουμε για να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε στο τέλος και θα κατακτήσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο».