Ο Γκαρθία αξιοποιεί το momentum του Οφόε

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γκαρθία θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο το γεγονός πως ο Οφόε επανήλθε στα καλά ματς και εξακολουθεί να τον σκέφτεται για βασικό στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Ανέβασαν για τα καλά στροφές Φορτούνης, Σισέ και Σεμπά.
Αναφορικά με την 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι ήδη υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις, όπως έχουμε επισημάνει. Ένα βασικό μέλημα του Γκαρθία δείχνει να είναι πως θέλει να εκμεταλλευθεί πως ο Οφόε παρουσιάστηκε σε πολύ καλή κατάσταση στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Έτσι εξακολουθεί να τον σκέφτεται έντονα για βασικό.
Βασικός κίπερ ο Προτό και οι Ένγκελς - Σισέ για δίδυμο στόπερ με τους Ομάρ και Χατζισαφί στα δύο άκρα. Στον άξονα ο Ρομαό με τον Ταχτσίδη και πιθανώς λοιπόν τον Οφόε δεκάρι και επιθετική τριπλέτα Μάριν, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ. Όπως έχουμε τονίσει ξανά θέση στην 11άδα εκτός από τον Φορτούνη θα διεκδικήσουν και οι Κούτρης και Πάρντο. Στα αγωνιστικά οι Φορτούνης, Παπέ Σισέ και Σεμπά έχουν ανεβάσει για τα καλά ρυθμούς. Ήταν πολύ καλύτερα στην προπόνηση της Τρίτης και θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως θα προλάβουν τον ΠΑΟΚ.