Από Τρίτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός είχε ρεπό την Δευτέρα και η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αρχίζει την Τρίτη. Το τετ α τετ του Γκαρθία με τον Ανσαριφάρντ και οι πρώτες σκέψεις του Ισπανού.

Τσέλσι – Μπαρτσελόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά τη νίκη με τον Πανιώνιο υπήρξε η ανάγκη για μία ημέρα ξεκούρασης στον Ολυμπιακό την Δευτέρα. Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας δόθηκε ρεπό στην ομάδα. Η προετοιμασία για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός θα αρχίσει για τους Πειραιώτες την Τρίτη. Στο μεταξύ ο Γκαρθία πάντως βρήκε την ευκαιρία να τα πειε με τον Ανσαριφάρντ. Είχαν ένα τετ α τετ για το ματς με τον Πανιώνιο και το τι ακριβώς ζητάει ο Ισπανός τεχνικός. Σχετικά με την 11άδα ήδη υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις, όπως έχουμε αναφέρει. Βασικός κίπερ ο Προτό και οι Ένγκελς - Σισέ για δίδυμο στόπερ με τους Ομάρ και Χατζισαφί στα δύο άκρα. Στον άξονα ο Ρομαό με τον Ταχτσίδη και ίσως τον Οφόε δεκάρι και επιθετική τριπλέτα Μάριν, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ.

Φυσικά και είναι ένα θέμα του εάν ο Φορτούνης μπορέσει ή όχι να επιστρέψει στην 11άδα. Ο Όσκαρ Γκαρθία πάντως δείχνει διάθεση να ποντάρει ξανά πάνω σε Ταχτσίδη, Οφόε και Μάριν. Θέση στην 11άδα εκτός από τον Φορτούνη θα διεκδικήσουν και οι Κούτρης και Πάρντο.