Με... μπροστάρη τον Μάριν και πιθανότητα για αλλαγές

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μάρκο Μάριν προορίζεται για βασικός στο Ολυμπιακός - Πανιώνιος και ενώ ο Γκαρθία λόγω των προβλημάτων που έχει ενδέχεται να κάνει και άλλου τύπου σχηματισμό για το ματς.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Τα προβλήματα έχουν μαζευτεί αρκετά. Οι Πάρντο και Ρομαό είναι τιμωρημένοι και οι Φορτούνης, Παπέ Σισέ, Ταχτσίδης, Μιραλάς και Σεμπά με προβλήματα τραυματισμών. Εξ αυτών ο Μιραλάς έχει περισσότερες πιθανότητες αλλά και πάλι πολλά θα κριθούν Παρασκευή και Σάββατο.

Ως προς την 11άδα ο Μάριν ετοιμάζει για βασικός πιθανώς για 10άρι. Οι Ένγκελς, Ομάρ, Μποτία και ένας εκ των Κούτρη / Χατζισαφί με τον Προτό τέρμα πάνε για την αρχική 11άδα. Για το κέντρο υπάρχει η επιλογή του Ζιλέ αλλά και ο Ανδρούτσος. Γενικά υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για τους 11 του Γκαρθία για το Ολυμπιακός - Πανιώνιος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σχετικά με το σκέλος των αποφάσεων αυτές θα δρομολογηθούν μετά το πέρας της σεζόν. Η κρίση και η αξιολόγηση αφορά στους πάντες στον σύλλογο και είναι σαφές πως οι αλλαγές και οι διορθωτικές κινήσεις μπορεί να μην αφορούν μόνο στο ρόστερ και στις αποχωρήσεις και... αφίξεις παικτών.