Οι Κιτρινόμαυροι σε ακτίνες

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Η ΑΕΚ έκανε επική ανατροπή στο Καραϊσκάκη και το gazzetta.gr κρίνει την απόδοση όσων χρησιμοποίησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Τσιντώτας: Εκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις και έδινε σιγουριά στους συμπαίκτες του. Δεν έχει ευθύνη στη φάση του γκολ.

Γκάλο: Δεν είχε κανένα πρόβλημα αμυντικά, σταθερός σε όλη τη διάρκεια του ματς. Και έδωσε και την ασίστ του 1-2 στο 94'!

Τσιγκρίνσκι: Δεν είχε κανένα πρόβλημα αμυντικά και στο τέλος βάζει και το γκολ της ισοφάρισης. Αψογος!

Βράνιες: Με το μαλλί με το οποίο εμφανίστηκε, ήταν... ύποπτος ότι κάτι θα έκανε. Καλό ή κακό. Τελικά ο Βόσνιος στόπερ ήταν θετικός, αφού δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.

Μπακάκης: Επαιξε ως αριστερό μπακ, δεν είχε κάποιο πρόβλημα αμυντικά και επιθετικά έβγαλε μια σέντρα πάρε-βάλε για τον Αραούχο. Δεν το έβαλε ο Αργεντίνος αλλά δεν φταίει ο Μπακάκης για αυτό.

Κονέ: Στο πρώτο 45λεπτο είχε προβλήματα και δεν βοηθούσε όσο θα έπρεπε ώστε να κρατήσει η ΑΕΚ μπάλα και να την κυκλοφορήσει. Στο δεύτερο ανέβηκε αρκετά, όπως και όλη η ομάδα συνολικά, βοηθώντας επιθετικά και ανασταλτικά.

Σιμόες: Ισχύει ό,τι και για τον Κονέ ουσιαστικά. Στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού, όμως, είναι αυτός που χάνει τον Ανσαριφάρντ πριν σουτάρει.

Μπακασέτας: Δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του ματς, παρά μόνο όταν έκανε αδιανόητο σπριντ την ώρα που έβγαινε από το ματς.

Μασούντ: Είχε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του 69' αλλά ο Σισέ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Από εκεί και πέρα, αρνητικός σε κάθε επαφή με την μπάλα ο Ιρανός.

Χριστοδουλόπουλος: Με αντίπαλο τον Κούτρη, θα περίμενε κανείς ότι θα έκανε έστω δύο-τρεις καλές ενέργειες. Απολύτως τίποτα.

Αραούχο: Είχε την μεγάλη ευκαιρία του 57' αλλά την έχασε, αφού δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα έπρεπε. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η μοναδική στιγμή που φάνηκε (λίγα λεπτά μετά αντικαταστάθηκε), αφού δεν πήρε και καμιά μπαλιά της προκοπής.

Λιβάια: Αντικατέστησε τον Αραούχο στο 62' και κράτησε μπάλα, βοηθώντας τους συμπαίκτες του να ανέβουν. Δεν ήταν στο 100% αλλά παρ' όλα αυτά βοήθησε μετά την είσοδο του.

Γαλανόπουλος: Μπήκε αντί του Κονέ στο 72' και μπήκε στο κλίμα του ματς, χωρίς να κάνει κάτι εντυπωσιακό πάντως.

Γιακουμάκης: Μπήκε στο 85' και πρόλαβε να έχει συμμετοχή στη φάση του γκολ του Τσιγκρίνσκι για το 1-1 και φυσικά να βάλει το 1-2 στο 94'! Τι άλλο να έκανε δηλαδή;