Ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει για Κουρμπέλη

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ αρχίζει και ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γκόικο Τσίμιροτ και ένα από τα πρώτα ονόματα που συζητήθηκαν στην Τούμπα είναι αυτό του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η μεταγραφή του Γκόικο Τσίμιροτ στην Σταντάρ Λιέγης υποχρεώνει τους «ασπρόμαυρους» να ψάξουν για λύσεις στη θέση του αμυντικού χαφ και ένα από τα πρώτα ονόματα που «έπεσαν» στο τραπέζι είναι αυτό του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η περίπτωση του 24χρονου ποδοσφαιριστή απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς και πριν από λίγες μέρες είχε συζητηθεί, την περίοδο των επαφών με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέδο, ωστόσο οι υψηλές απαιτήσεις των «πράσινων» (το συμβόλαιο του παίκτη είναι έως το καλοκαίρι του 2020) σταμάτησαν την οποιαδήποτε συζήτηση.

Όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, μετά την παραχώρηση του Τσίμιροτ και την ανάγκη του ΠΑΟΚ να βρει μέσα σε διάστημα επτά ημερών έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής του. Κι αυτός ίσως να είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Να σημειωθεί ότι το θέμα της παραχώρησης των Μυστακίδη, Κωνσταντινίδη, ίσως και του Κάτσε, από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό παραμένει ανοικτό και δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας να υπάρχουν νέες επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες και για το θέμα Κουρμπέλη