Με 20 παίκτες στην Αθήνα ενόψει Παναθηναϊκού η Κέρκυρα (pics)

Gazzetta team
Δίχως τους τραυματίες, Βάργκας, Νούνες και Γκόμες, που παράλληλα εκτίει και ποινή, ταξίδεψε στην Αθήνα η αποστολή της Κέρκυρας, με τον Σάκη Τσιώλη να παίρνει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές.

H Superleague Σουρωτή συνεχίζεται κανονικά με τη 18η αγωνιστική και η Κέρκυρα ψάχνει επειγόντως βαθμούς, ώστε να «ξεκολλήσει» από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στην προσπάθειά τους, οι Φαίακες καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (20/1, 17.15) και ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βάργκας και Νούνεζ, που είναι τραυματίες και δεν θα ενισχύσουν την Κέρκυρα.

Εξάλλου, απών θα είναι από το παιχνίδι του Σαββάτου και ο Ματιέ Γκόμες, που παράλληλα έχει δηλωθεί και να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, αφού κόντρα στον Ατρόμητο τη 15η αγωνιστική συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Αναστασίου, Σπίνουλας, Γκράσι, Αρτυματάς, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Ρόλε, Ντιόγκο, Ζορμπάς, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης, Μυτίδης.