«Θέλει Πανιώνιο ο Αμπντολαζαντέχ, αλλά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους Ιρανούς»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο Ιρανός δημοσιογράφος Πεζμάν Ραχμπάρ μίλησε στο gazzetta.gr για τον αμυντικό χαφ Άχμαντ Αμπντολαζαντέχ που απασχολεί τον Πανιώνιο σημειώνοντας πως δεν διαθέτει την ποιότητα των υπόλοιπων Ιρανών που πέρασαν από τη Νέα Σμύρνη.

ΑΕΚ - Παναιτωλικός με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Πανιώνιος μετά την πετυχημένη παρουσία των Ανσαριφάρντ, Μασούντ και Χατζισαφί φαίνεται πως θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή ψάχνοντας για το επόμενο «λαβράκι» από το Ιράν.

Δημοσιεύματα του Τύπου της ασιατικής χώρας θέλουν τους «κυανέρυθρους» να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 24χρονο αμυντικό χαφ της Φούλαντ, Αχμάντ Αμπντολαζαντέχ. Μάλιστα ο πρόεδρος του ιρανικού συλλόγου έσπευσε να χαρακτηρίσει την πρόταση του Πανιωνίου ως συμφέρουσα.

Ο διευθυντής της ιστοσελίδας persianleague.com, Πεζμάν Ραχμπάρ μίλησε στο gazzetta.gr για τον Αχμάντ Αμπντολαζαντέχ κάνοντας λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που έχει βρει ξανά την φόρμα του, σημειώνοντας ωστόσο πως βρίσκεται ακόμη σε χαμηλότερο επίπεδο σε σχέση με τους Ιρανούς διεθνείς που διακρίθηκαν στον Πανιώνιο.

«Ο Άχμαντ Αμπντολαζαντέχ θέλει να έρθει στον Πανιώνιο. Θεωρεί πως είναι μια κίνηση που θα δώσει ώθηση στην καριέρα του όπως συνέβη και με τους άλλους Ιρανούς που αγωνίστηκαν στον Πανιώνιο.

Δεν μπορώ να πω όμως πως βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο για παράδειγμα με τον Ανσαριφάρντ ή τον Μασούντ. Οι δύο αυτοί παίκτες, αλλά και ο Χατζισαφί είχαν δείξει τις δυνατότητες τους στο πρωτάθλημα Ιράν, ενώ είχαν διακρίσεις και με στην εθνική ομάδα. Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Αμπντολαζαντέχ. Είναι διαφορετική περίπτωση.

Τον κάλεσε ο Κάρλος Κεϊρόζ, αλλά έκανε το ντεμπούτο του πριν μερικούς μήνες. Έχει παίξει τρεις φορές με την εθνική Ιράν. Δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα του Ιράν.

Ο πρώην προπονητής της Φούλαντ, Ντράγκαν Σκότσιτς ήταν εκείνος που του είχε δώσει χρόνο συμμετοχής πριν από τρία χρόνια. Τότε κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ιράν, αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω κάποιων προβλημάτων που είχε με τον στρατό.

Για ένα διάστημα χάθηκε από το προσκήνιο, αλλά πέρυσι έκανε μια πολύ καλή χρονιά και συνεχίζει φέτος την ανοδική του πορεία. Δεν θα πρέπει να περιμένουν στον Πανιώνιο έναν παίκτη της ποιότητας του Χατζισαφί ή του Μασούντ. Έχει άλλα χαρακτηριστικά και δεν τον θεωρώ φτασμένο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πεζμάν Ραχμπάρ.