Με Βιεϊρίνια εναντίον του Λεβαδειακού

Gazzetta team
Μπορεί τα μεταγραφικά ζητήματα να είναι σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει και παιχνίδι, αυτό κόντρα στο Λεβαδειακό, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να επιστρέφει στην αποστολή.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Πορτογάλος έχει εδώ και καιρό επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και όπως αναμενόταν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι του 2018 κόντρα στο Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (6/1) στο γήπεδο της Τούμπας. Αντίθετα, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ρόμπερτ Μακ και ο τραυματίας Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το πρωί της Παρασκευής με τον Ράζβαν Λουτσέκσου να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Το προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής (05.01) ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις.

Ο Ελ Καντουρί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Εργκούς Κάτσε , που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στην μέση, ενώ μόνος γυμνάστηκε και ο Παναγιώτης Γλύκο , όπως ήταν προγραμματισμένο. Κανονικά στην προπόνηση συμμετείχε ο Μάριος Σιαμπάνης.