Μέσα ο Σιμόες, έξω πάλι ο Ανέστης!

Gazzetta team
Ο Πορτογάλος χαφ είναι κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς στη Λιβαδειά, αλλά ο Ελληνας τερματοφύλακας είναι ξανά εκτός.

9Η Ενωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, όπου ο στόχος φυσικά είναι μόνο η νίκη προκειμένου να παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα προβλήματα, φυσικά, δεν λείπουν, με τελευταίο αυτό του τραυματισμού του Λαμπρόπουλου (έκανε πρόγραμμα και θεραπεία στο γυμναστήριο, όπως και ο Τσόσιτς), αλλά υπάρχουν και ευχάριστα, όπως η επιστροφή του Σιμόες αλλά και του Αραούχο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Αθλ. Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αμφότεροι, ασφαλώς, είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος της προπόνησης στα Σπάτα αλλά όχι -για δεύτερο σερί παιχνίδι- ο Ανέστης, με τον Ισπανό τεχνικό να συμπεριλαμβάνει στην 19άδα και τον 18χρονο Γιούση που εντυπωσίασε στο ματς κυπέλλου με την Καλλιθέα. Οι παίκτες που επέλεξε στην αποστολή ο Χιμένεθ είναι αναλυτικά οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.