Με Βιεϊρίνια αρχηγό, χωρίς Σαμπράνο - Μαουρίσιο στη Νέα Σμύρνη!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ένας άλλος ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, καθώς με απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Βιεϊρίνια πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και Σαμπράνο, Μαουρίσιο έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Λέοβατς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τον βραζιλιάνο Μαουρίσιο και τον Περουβιανό Σαμπράνο.

Η εξήγηση σε ότι έχει να κάνει με τον Μαουρίσιο είναι πως ακόμη δεν είναι 100 τοις εκατό έτοιμος, μετά τον τραυματισμό του, ενώ για τον Σαμπράνο ο Λουτσέσκου έκρινε πως δεν πρέπει να αλλάξει τους κεντρικούς αμυντικούς (Βαρέλα, Κρέσπο) που πήγαν καλά στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Κάτι ανάλογο με τον Μαουρίσιο, ισχύει και για τον Λέοβατς, ο οποίος επίσης έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Κάτσε.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Αθήνα, η οποία αποτελείται από τους:

Ρέι, Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς και Κουλούρης.

Αλλαγές στους αρχηγούς

Με απόφαση του Λουτσέσκου είχαμε και αλλαγές στους αρχηγούς, όπου ουσιαστικά καταργήθηκαν όσοι είχαν (και δεν ήταν λίγοι...) οριστεί το καλοκαίρι και η τριάδα αποτελείται από τον Αντρέ Βιεϊρίνια, τον Λεο Μάτος και τον Στέλιο Μαλεζά.

Για τον Βιεϊρίνια που προστέθηκε στους αρχηγούς ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ τον θεωρεί σημαντική προσωπικότητα από όλες τις απόψεις και αξίζει να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.