Ρεπό στη Λαμία, πονάει ο Βάντερσον

Δημήτρης Ρούσσος
Αγωνία στις τάξεις της Λαμίας για τον Βάντερσον, που αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Ρεπό είχε σήμερα η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Ο αγώνας με τον Πλατανιά ολοκληρώθηκε με τους Λαμιώτες να πανηγυρίζουν τη νίκη με 2-0, αλλά άφησε «απόνερα» τραυματισμού στο «στρατόπεδο» των Φθιωτών.

Ο λόγος για τον Βάντερσον, που σε μια εναέρια κόντρα με τον Ντικαμονά, προς το τέλος του παιχνιδιού, έπεσε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι έκτοτε αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση.

Η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, αφού ο Βραζιλιάνος πονάει στη μέση και δεν θα είναι σε θέση να προπονηθεί την Τετάρτη, ίσως και για μερικές ημέρες ακόμα.

Εξάλλου, εκτός προπονήσεων θα παραμείνει ο Πάτρικ Βουό, που συνεχίζει την αποθεραπεία του κι αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου (9-14 Νοεμβρίου).

Τέλος, η Λαμία την Τρίτη είχε ρεπό και από την Τετάρτη ξεκινάει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (6/11, 19:30). Κανονικά επανέρχεται ο Χρήστος Κουκόλης, που απουσίασε από τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά κι αναμένεται να υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Λιβαδειάς.