Ολυμπιακός: Το «κάντε το όπως με τη Μακάμπι και το πόσο καλά μπήκαμε στο ματς» του Μεντιλίμπαρ και το σχέδιο 11άδας

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πηγαίνει προς το ντέρμπι δίχως ξεκάθαρο δείγμα δοκιμών για την 11άδα αλλά έχοντας μιλήσει στους παίκτες του για το τι θα χρειαστεί να κάνουν στην OPAP Arena.

Ο Βάσκος προπονητής, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχει ήδη μιλήσει προς τους παίκτες του Ολυμπιακού και στην ανάλυση του βίντεο που έκανε για την ΑΕΚ αλλά και γενικότερα. Το μήνυμά του μάλλον ξεκάθαρο: «Κάντε το όπως με τη Μακάμπι. Όσο καλά μπήκαμε σε εκείνο το ματς πρέπει να μπούμε και τώρα με την ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο καλά μπήκαμε σε αυτό το ματς».

Από εκεί και πέρα ο Μεντιλίμπαρ στάθηκε στο ότι η ομάδα του θα πρέπει να ακολουθήσει και τώρα το πλάνο, τη φιλοσοφία της και την προσέγγισή της και να τα δώσει όλα για τη νίκη. Ο Ισπανός προπονητής πάντως μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν είχε σαφές ή ξεκάθαρο δείγμα δοκιμών.

Υπάρχει ένα ερωτηματικό για το εάν θα ξεκινήσει βασικός ή όχι ο Πασχαλάκης με τον Τζολάκη να έχει τις πιθανότητές του. Για τα της άμυνας οι Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγα και Ροντινέι είναι τα φαβορί με τον Βραζιλιάνο να έχει (ακόμα) ενοχλήσεις αλλά να αναμένεται να σφίξει τα δόντια του για να παίξει. Εάν δεν προκύψει αυτό θα επιστρατευθεί ο Κίνι.

Για το κέντρο τον πρώτο λόγο έχουν οι Εσε, Τσικίνιο και Ορτα και για μπροστά οι Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Καμπί. Ανοιχτό είναι πάντως να ξεκινήσει βασικός είτε ο Μασούρας είτε ακόμα και ο Ζέλσον Μαρτίνς και να μείνει στον πάγκο ο Φορτούνης.

Άρα μία εκτίμηση 11άδας έχει ως εξής: Τζολάκης (ή Πασχαλάκης) - Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσος και Ροντινέι (ή Κίνι) - Εσε, Ορτα και Τσικίνιο - Φορτούνης (ή ένας εκ των Μασούρα - Ζέλσον), Ποντένσε και Ελ Καμπί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα