Λαμία-ΑΕΚ: Κεκλεισμένων με απόφαση της ΔΕΑΒ

Newsroom
Η ΔΕΑΒ έκανε γνωστό πως η αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα των play-off θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, καθώς το «Αθανάσιος Διάκος» δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος νόμος.

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί την Κυριακή (10/3) το Λαμία-ΑΕΚ για την πρεμιέρα των φετινών play off της Stoiximan Super League. Οπως έκανε γνωστό η ΔΕΑΒ (σ.σ. Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας), το «Αθανάσιος Διάκος» δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο νέος νόμος για την καταπολέμηση της βίας και πιο συγκεκριμένα δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας.

Αυτόματα «άναψε κόκκινο» για την παρουσία θεατών στις εξέδρες του σταδίου και δεν θα επιτραπεί η παρουσία κόσμου. «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι με την υπ΄ αριθμ. 6/07-03-2024 απόφασή της, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΚ, που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, σε εφαρμογή του άρθρου 8, παρ. 1 και 6 του ν. 5085/2024. Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο όπως απαιτεί ο νόμος», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.


@Photo credits: eurokinissi