Οντουμπάτζο: «Ο Άρης πρέπει να συνέλθει και να προχωρήσει μπροστά»

Newsroom
Ο Οντουμπάτζο αναφέρθηκε στην ήττα από τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια της σεζόν.

Ο Άρης προηγήθηκε με τον Οντουμπάτζο αλλά ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγάλη ανατροπή (2-1) και έφυγε νικητής από τη Θεσσαλονίκη.

Ο σκόρερ του τέρματος αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Μια κατάσταση άλλαξε το αποτέλεσμα. Ως ομάδα “σβήσαμε” αυτό το πράγμα δεν μπορούμε να το κάνουμε σε παιχνίδια όπως με τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης πρέπει να συνέλθει και να προχωρήσει μπροστά».

Για το γεγονός ότι ο Άρης “έσβησε” στο παιχνίδι: «Δεν είναι δικαιολογία αλλά “σβήσαμε” ως ομάδα, αλλά πραγματικά “σβήσαμε” ως ομάδα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλάξαμε προπονητή, παίξαμε με ένα δύσκολο αντίπαλο. Ο κ. Τερζής είναι λίγο διάστημα στην ομάδα δεν μπορέσαμε να αφομοιώσουμε αμέσως ότι ήθελε. Πρέπει να συνεχίζουμε να πιέζουμε».

Για τα playoffs της Super League: «Δεν πρέπει να κοιτάμε τόσο μακρία. Ένα παιχνίδι τη φορά και τώρα έχουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Αυτό κοιτάμε».

Για το κλίμα στην ομάδα και το πώς θα αλλάξει η κατάσταση: «Αυτό είναι κάτι που ο κ. Τερζής και το τεχνικό επιτελείο θα βρουν λύση. Στο ποδόσφαιρο κάποια παιχνίδια τα κερδίζεις και άλλα τα χάνεις. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας. Ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης μας».

Για το τέλος του αγώνα και γιατί ήταν “περιέργος”: «Είδα το ρολόι δεν ήξερα αν λειτουργούσε σωστά ή αν είχε πάθει κάποια βλάβη. Είδα το παιχνίδι να είναι στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, δεν έπρεπε να είμαστε χαλαροί εκείνη την στιγμή»