ΑΕΚ: «Πρόταση της Στουγκάρδης για Γκατσίνοβιτς, 8 εκατ. ζητά η ''Ένωση''» αναφέρει η mozzartsport

Newsroom
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mozzartsport», η Στουτγκάρδη έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Η εξαιρετική σεζόν που έκανε ο Σέρβος επιθετικός μέσος δεν έχει περάσει απαρατήρητη και η απουσία του λόγω του τραυματισμού που υπέστη στους κοιλιακούς δεν έχει επηρεάσει την πολύ καλή εικόνα που έχει δημιουργήσει στα «μάτια» πολλών ομάδων του εξωτερικού.

Μία απ' αυτές είναι η Στουτγκάρδη, η οποία μάλιστα φαίνεται να κατέθεσε προσφορά στην ΑΕΚ για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Οι «Σουηβοί» αναζητούν έναν παίκτη για την θέση «8» και θεωρούν πως ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα αποτελούσε μία εξαιρετική επιλογή.

Το θέμα είναι πως η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου δεν έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και είναι δύσκολο να κατορθώσει να πείσει την ΑΕΚ να πουλήσει έναν παίκτη-κλειδί για την φετινή της πορεία και για την προσπάθειά της να διεκδικήσει το φετινό νταμπλ. Η Στουτγκάρδη σκοπεύει να πάρει δανεικό τον Γκατσίνοβιτς για έξι μήνες και να βάλει μία οψιόν αγοράς.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν αρνητική. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η «Ένωση» θα αξίωνε το λιγότερο 8 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της.

Φέτος, ο Γκατσίνοβιτς έχει πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές με τους «κιτρινόμαυρους» έχοντας τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ σε περισσότερα από 1.000 αγωνιστικά λεπτά.