Ντέμης για Λεωφόρο: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού, θαύμα που είναι 1ος»

Newsroom
Ο Ντέμης Νικολαιδης αποθέωσε τον Κωνσταντέλια, έβγαλε το... καπέλο στον κόσμο του Παναθηναϊκού και μίλησε για την απρόσμενη κορυφή των «πράσινων».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην καθιερωμένη εκπομπή των καναλιών Novasports «Monday FC». Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός οτι το μεγαλύτερο κομμάτι των φίλων του «τριφυλλιού» παρά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, έμεινε στην θέση του και αποθέωσε τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, «ντοπάροντάς» τους ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας...

«Ήταν εντυπωσιακό, οτι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έμεινε μετά από ένα τέτοιο σκορ και χειροκρότησε την ομάδα. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον σε αυτούς που έμειναν. Μπράβο τους. Δεν ξεχνάνε όλη την πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα. Και επίσης, υπάρχει και συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ο Γιάννης Πάγκος του επεσήμανε οτι ο κόσμος ένιωσε οτι η ομάδα χρειάζεται ψυχολογική στήριξη σε αυτό το σημείο της μάχης που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, είπε: «Πολλές φορές μπορεί να το ξέρει και να το νιώθει αυτό, αλλά κυριαρχεί το συναίσθημα και το ανάθεμα. Εδώ πέρα τουλάχιστον, δεν ήταν έτσι. Θα πρέπει να καταλάβει, κατά τη γνώμη μου, πως με το ρόστερ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός από την αρχή έως τώρα, είναι για εμένα θαύμα».

Τέλος, αναφορικά με το ματς του Κυπέλλου που ακολουθεί την Πέμπτη, επεσήμανε την αναγκαιότητα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για νίκη: «Το Κύπελλο είναι άλλο παιχνίδι. Αν χάσει ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα. Ψυχολογικά. Όχι αν αποκλειστεί, αν χάσει. Τρεις ήττες σερί από μία ομάδα μπορεί να του κοστίσει. Εδώ θα φανούν όλα, να το γυρίσει, να πάει στον Αστέρα να κερδίσει. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να το γυρίσει είναι αυτό. Για αν δεν κερδίσει, θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα...».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νωρίτερα, ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε μιλήσει με αποθεωτικά λόγια για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Δείτε το video...