ΠΑΟΚ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με... πυρά Γκαγκάτση

ΠΑΟΚ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με... πυρά Γκαγκάτση

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με... πυρά Γκαγκάτση

bet365

Σε νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 7.5 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει ο Ιβάν Σαββίδης. Κατά του Λευτέρη Αυγενάκη και Νίκου Τζουλάκη, στράφηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. Τι είπε για τη νέα Τούμπα.

Στην Γενική Τακτική Συνέλευση του ΠΑΟΚ, έγινε γνωστό ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα καλύψει τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 7.5 εκατ. ευρώ, ενώ η ΑΜΚ θα έχει ολοκληρωθεί ως τις 29 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που έγιναν γνωστά, τα φετινά έσοδα της ΠΑΕ ανέρχονται στο ποσό των 38.661.000 ευρώ, με την αύξηση σε σχέση με πέρυσι να είναι αρκετά μεγάλη αφού τη σεζόν 2019-2020 τα έσοδα άγγιξαν το ποσό των 21.109.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Πανοζάχο το κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος φέτος είναι 48.457.000 ευρώ ενώ πέρυσι ήταν 45 εκατ. ευρώ.

Η αύξηση, που έχει σύντομη ημερομηνία λήξης (29 Δεκεμβρίου), θα καλυφθεί εκ νέου από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, ο οποίος στο διάστημα της δεκαετούς παρουσίας του στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ έχει βάλει 162.625.000 ευρώ συνολικά μαζί με το ομολογιακό δάνειο ύψους περίπου 10 εκατ. ευρώ.

Στη διάρκεια της σημερινής Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκαν και επικυρώθηκαν οι αλλαγές στο Δ.Σ της ΠΑΕ, με την είσοδο των Αγγελου Αναστασιάδη (ως Β Αντιπρόεδρος, υπεύθυνος για το πρότζεκτ του νέου αθλητικού κέντρου), Περικλή Παπαδόπουλου (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), Βασίλη Χατζηαποστόλου (συντονιστής δικτύου συνεργατών) και Δημήτρη Μουτσάκη (project μάνατζερ της Νέας Τούμπας).

Γκαγκάτσης: «Αισχρό, ανέντιμο και ανήθικο από την πλευρά της ΕΕΑ προς τον ΠΑΟΚ και προς την οικογένεια Σαββίδη»

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, ο Μάκης Γκαγκάτσης εξαπέλυσε πυρά κατά των Αυγενάκη - Τζουλάκη, σε ερώτηση που δέχτηκε για την εκκρεμότητα που υπάρχει με την ΕΕΑ.

«Ήταν κάτι αισχρό, ανέντιμο και ανήθικο από την πλευρά της ΕΕΑ προς τον ΠΑΟΚ και προς την οικογένεια Σαββίδη. Όσον αφορά την ΕΕΑ και την διαδικασία εκεί, μετά την αποχή του προέδρου του κ. Τζουλάκη, που έχει δείξει την εμμονή του και την εμπάθειά του, για στην ουσία αυτή η κλήση βασίζεται σε κάτι που δεν υπάρχει. Για την ΠΑΕ δεν υπάρχει κανένα θέμα. Είναι σαφές ότι ο κ. Τζουλάκης έδειξε εμπάθεια. Το βούλευμα δεν ήταν αμετάκλητο, όταν έκανε την υπεύθυνη δήλωση ο Γ. Σαββίδης. Δεν θέλω να μεμφθώ τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής. Βέβαια, στο παρελθόν η ΕΕΑ έχει λάβει αποφάσεις, που κατέπεσαν στα δικαστήρια. Συνεπώς η όλη η ιστορία βασίζεται σε κάτι ανύπαρκτο».

Για το θέμα του Νίκου Σαββίδη σχολίασε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα, γιατί βασίζεται σε κάτι που δεν υπάρχει ξαναλέω. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ότι δεν κάλεσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συμμόρφωση και έκανε απευθείας την κλήση, αυτό ειναι ένα άλλο κομμάτι όμως που αναπτύξαμε στην ακροαματική διαδικασία... Υπάρχει θεσμική εκτροπή του χείριστου είδους».

Για τη νέα Τούμπα: «Επεξεργαζόμαστε τα σχέδια και θα προβούμε σε επίσημες ανακοινώσεις όταν έρθει η ώρα. Δεν υπάρχει κάποια δυσκολία...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα