Άρης: Προπόνηση και οικογενειακό διπλό με την Κ19

Newsroom
Με τον Σαλέμ Εμπακατά να ακολουθεί μέρος της προπόνησης αλλά και με οικογενειακό διπλό με την Κ19 συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Μετά την επιστροφή του Μόουζες Οντουμπάτζο στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας ο Άλαν Πάρντιου είδε την αντίστοιχη προσπάθεια και του έτερου δεξιού μπακ, Σαλέμ Εμπακατά. Ο τελευταίος έχασε σημαντικό μέρος των προπονήσεων λόγω προβλήματος τραυματισμού, σήμερα (7/12) συμμετείχε μέρος του προγράμματος και εκτιμάται ότι προς τα τέλη της εβδομάδας θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Το σημερινό (7/12) πρόγραμμα περιλάμβανε φιλικό παιχνίδι με την Κ19. «Το πρώτο κομμάτι της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις κατοχής μπάλας με στόχο το πρέσινγκ και ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, ενώ στο δεύτερο διεξήχθη παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19, στη διάρκεια του οποίου ο Άλαν Πάρντιου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες, αποκομίζοντας χρήσιμα συμπεράσματα», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην ενημέρωσή της.