Άρης: Κρίσιμη εβδομάδα για Νταρίντα, «τελειώνει» αύριο από τη Χέρτα

Newsroom
Αύριο (7/12) ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του Βλάντιμιρ Νταρίντα στη Χέρτα Βερολίνου και πλέον απομένει να ξεκαθαρίσει ο τρόπος μετακίνησης του Τσέχου μέσου στον Άρη.

Κρίνοντας και από τα γραφόμενα στον γερμανικό Τύπο, κοινός παρονομαστής στις πληροφορίες επί της υπόθεσης του Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι η συμφωνία του με τον Άρη για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Από τη στιγμή που το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή παραμένει σε ισχύ, ο Άρης διατηρεί σιγή ιχθύος αν και στην πρόσφατη συνάντηση του Άλαν Πάρντιου με τους ρεπόρτερ του Άρη ο Βρετανός παραδέχθηκε ανοιχτά ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο βασικός στόχος για την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με την «Bild», ο Νταρίντα θα αποχωρήσει από τη Χέρτα Βερολίνου άνευ οικονομικής αποζημίωσης και για την ακρίβεια τον ενέταξε σ’ ένα γκρουπ τεσσάρων παικτών οι οποίοι θα πάρουν την ελευθέρας τους. Επί τούτου, ο Άρης δεν έχει πει το παραμικρό καθώς περιμένει την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων της πλευράς του παίκτη με τη γερμανική ομάδα. Αυτές θα κορυφωθούν στις επόμενες ημέρες καθώς αύριο (7/12) ο Νταρίντα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Χέρτα – στο φιλικό παιχνίδι με τη Μπράουσβαϊκ – καθώς θα ακολουθήσει άδεια ενός μήνα σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Άρης περιμένει τις οριστικές εξελίξεις ούτως ώστε να τρέξει τη διαδικασία άμεσης άφιξης του παίκτη στη Θεσσαλονίκη για να μπει και στο πρόγραμμα των προπονήσεων.