Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (04/12) στο Gazzetta

Newsroom
Η πρόκριση Αργεντινής και Ολλανδίας, οι μεταγραφές σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τα 10 εκατ. ευρώ που θέλουν στο Λιμάνι για τον Ιν-μπεόμ.

«Πάνω από το 10 εκατ. ευρώ για Ιν-μπεόμ θέλει ο Ολυμπιακός»

Sport Day: «Πάνω από 10 εκατ. ευρώ θέλει ο Ολυμπιακός για τον Ιν-μπομ, είναι κοντά πολύ καλό φορ οι ερυθρόλευκοι, γίνεται παιχνίδι για στόπερ και αριστερό μπακ. Ανεβαίνει στον Παναθηναϊκό ο Αμαλάχ, τρελό σενάριο για Ζίβκοβιτς. Μέσι λαμπρός οδηγεί την Αργεντινή, εύκολα στους «8» η Ολλανδία.

Live Sport: Ιδού το δίκιο του εξάστηροΛίο τρέλα, με οδηγό Ντούμφρις η Ολλανδία. Τα τρία πλεονεκτήματα για τον Γιαχανμπάκς, επέστρεψε και επίσημα ο Νίκος Παππάς. Φουλ για στόπερ ο Ολυμπιακός, αγόρασε και Ρέτσο. «Γιουβέντους για Αντρίγια Ζίβκοβιτς».

Φως των Σπορ: Με ενδεκάδα έκπληξη στο φιλικό με Σταντάρ ο Ολυμπιακός. «Βάλτε γκολ» η οδηγία του Μίτσελ, τρέλα για Ιν-μπέομ, τι ισχύει για Ρέτσο. Δια πυρός και σιδήρου η Αργεντινή. Άλλη Ολλανδία.

Πρωταθλητής: Θέλει Κοβνάτσκι ο Ολυμπιακός, τον κυνηγάει κι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αρχίζει επαφές ο Θρύλος και για τους παίκτες του Μουντιάλ. Διαδήλωση για τον Μαρσέλο με δεκάδες Ισπανούς στην προπόνηση για χάρη του. Γιατί είναι βαρόμετρο ο Φαλ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αθλητικές εφημερίδες: Πρόβα με Φερνάντες η ΑΕΚ, τετ α τετ Λουτσέσκου με αρχηγούς

Ωρα των σπορ: Ναι, αυτή ήταν ΑΕΚ για τη νίκη επί του Προμηθέα (73-70). Πρόβα με Φερνάντες, τεράστια νίκη με 10-7 επί του Εθνικού για την ομάδα πόλο.

Metrosport: Πρόοδος; Απόδειξη για Αρη. Το ρίσκο στην περίπτωση του Τέγιο, ο Πάρντιου περιμένει στο σημερινό φιλικό να δει στην πράξη όσα δούλεψε στο διάστημα για διακοπής. Αρχηγοί και δάσκαλοι. Τετ α τετ Λουτσέσκου με Βιεϊρίνια, Καντουρί και Ίνγκασον. Ανίκητος στο κάστρο του ο Μακεδονικός, πάτησε στην κορυφή.