Ολυμπιακός: Τα μεγάλα συμβόλαια που δόθηκαν στη φετινή σεζόν (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός έδωσε φέτος σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ιδιαίτερα μεγάλα συμβόλαια για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός και στη φετινή αγωνιστική περίοδο έκανε ουκ ολίγες μεταγραφές. Άλλες του βγήκαν και άλλες όχι, ωστόσο για ακόμα μία σεζόν έδωσε σημαντικά ποσά σε συμβόλαια παικτών. Οι πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις ως προς το ύψος των συμβολαίων τους ήταν τέσσερις τον αριθμό. Ο Κροάτης Σίμε Βρσάλικο, που αποχώρησε από την ομάδα, είχε κλείσει με συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Μαρσέλο αποκτήθηκε με ένα συμβόλαιο που πλησιάζει τα 3 εκατ. ευρώ. Και οι δύο βέβαια ήταν ελεύθεροι όμως και πάλι τα ποσά είναι μεγάλα για ελληνικά δεδομένα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έκλεισε με deal 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως συν 500.000 ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων. Ο Κολομβιανός είχε κλείσει με συμβόλαιο 1+1 χρόνων, του οποίου ο 2ος χρόνος ενεργοποιήθηκε. Ο Χάμες ήταν έτσι και αλλιώς ένας παίκτης που ήθελε να κρατήσει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός.

Η 4η περίπτωση ήταν αυτή του Ελ Αραμπί. Ο Γαλλομαροκινός στράικερ έκλεισε με ένα ακόμα συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Το νέο του συμβόλαιο με ισχύ έως το 2024 είναι κοντά στα 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ένα ακόμα δηλαδή μεγάλο συμβόλαιο για τον έμπειρο στράικερ που έχει αναμφίβολα προσφέρει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ελ Αραμπί έχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού 172 αγώνες με 82 γκολ και 21 ασίστ.

Ο Αραμπί εκτός από τοπ σκόρερ για τα ελληνικά δεδομένα έχει βάλει και σημαντικά ευρωπαϊκά γκολ, είναι ο Νο1 σκόρερ των Πειραιωτών στην Ευρώπη και έχει μαζί τους 3 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.

Τα τέσσερα μεγάλα συμβόλαια που έδωσε φέτος ο Ολυμπιακός

  • Βρσάλικο που αποχώρησε: 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο
  • Μαρσέλο: 3 εκατ. ευρώ
  • Χάμες Ροντρίγκες: 3 εκατ. ευρώ
  • Ελ Αραμπί: σχεδόν 2 εκατ. ευρώ