Ινμπέομ Χουάνγκ για Χάμες: «Είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής, μπορώ να μάθω πολλά δίπλα του»

Newsroom
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ινμπέομ Χουάνγκ για τον Χάμες Ροντρίγκες από την κοινή τους παρουσία στον Ολυμπιακό.

Αντίστροφα μετράει ο Ινμπέομ Χουάνγκ για τη συμμετοχή του Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και στο πλαίσιο των δηλώσεών του, μίλησε και για τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής χαφ αναφέρθηκε στη δυναμική των Πειραιωτών και στον τρόπο παιχνιδιού του ελληνικού πρωταθλήματος ενώ δεν γινόταν να μην τονίσει το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες.

Συγκεκριμένα είπε πως ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός είναι ένας παίκτης από τον οποίο μπορεί να μάθει πολλά ο Χουάνγκ.

«Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές πιο αδύναμες ομάδες από τη δική μας, αλλά μπορεί να τεθείς και αντιμέτωπος με πιο δυνατές ομάδες, όπως είναι η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Έχουμε μεγάλη εμπειρία, παίζοντας απέναντι σε ομάδες που κατεβαίνουν και μας πιέζουν. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε μέσα από αυτές τις εμπειρίες. Προετοιμαζόμαστε και μαθαίνουμε διάφορα πράγματα, ανάλογα με την αντίπαλη ομάδα. Προετοιμαζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο.

Επίσης, υπάρχουν πολλοί παίκτες στην ομάδα μας, μέσα από τους οποίους μπορείς να μάθεις πολλά. Ένας εξ αυτών, ο Χάμες Ροντρίγκες! Στην περίπτωση του Χάμες, αισθάνομαι πως είναι σίγουρα, πολύ ξεχωριστός ποδοσφαιριστής. Αρκεί να δει κανείς τον τρόπο που ελέγχει τη μπάλα και πασάρει. Είναι εντυπωσιακό»

@Photo credits: INTIME