Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση του Σάρλια για τον «Ρονάλντο» Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση του Σάρλια για τον «Ρονάλντο» Ιωαννίδη

Newsroom
Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση του Σάρλια για τον «Ρονάλντο» Ιωαννίδη

bet365

O Φώτης Ιωαννίδης πανηγύρισε το γκολ του με τον Ατρόμητο αλά... Ρονάλντο, με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια να κάνει χιουμοριστική ανάρτηση με το «Φαινόμενο» να φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού με το νούμερο «7».

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε δύσκολα τόσο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό όσο και στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο τον Ατρόμητο, όμως κατάφερε να πάρει δύο κομβικά τρίποντα με πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας σέντερ φορ άνοιξε το σκορ και στις δυο αναμετρήσεις και πανηγύρισε σε στυλ... Ρονάλντο, κουνώντας το δάχτυλο του.

Τον ίδιο παραλληλισμό έκανε και ο συμπαίκτης του διεθνή επιθετικού, Ζβόνιμιρ Σάρλια. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του «μάγου» Ιωαννίδη με ραβδί, ο οποίος ήταν... μεταμορφωμένος στο «Φαινόμενο».

«Οι δύσκολες στιγμές στιγμές πάντα οδηγούν σε κάτι σπουδαίο», ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Σάρλια.

srlja-insta

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα