Διαιτητές: Ο Στεφάνσκι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο Σιδηρόπουλος στον Βόλο

Newsroom
Με τον Ντιανέλ Στεφάνσκι να είναι ο «άρχων» του ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» και τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο παιχνίδι του Βόλου με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί η 10η αγωνιστική της Superleague.

Ο Πολωνός διαιτητής Ντανιέλ Στεφάνσκι θα διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο «δικεφάλων» την Κυριακή (30/10-20:30) στην «OPAP Arena». Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι στο ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός, ο Ευάγγελος Μανούχος στο Ολυμπιακός - Λαμία και ο Γιώργος Τζοβάρας στο Άρης - ΟΦΗ.

Ο 45χρονος ρέφερι από την Πολωνία έρχεται να διαιτητεύσει για πρώτη φορά παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει όμως «διευθύνει» στην Ευρώπη παιχνίδια του Ολυμπιακού (με την Μακάμπι Χάιφα το 0-4 φέτος και με την Ρεάλ Μπέτις το 0-0 το 2018 στο «Γ.Καραϊσκάκης»), του Παναθηναϊκού (στο 2-2 με την Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο το 2016) και του ΠΑΟΚ (στο 4-1 με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία το 2020).

Αναλυτικά οι διατητές της 10ης αγωνιστικής της Superleague:

29/10

Ιωνικός - Παναιτωλικός (17:00), Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου, Βοηθοί: Απτόσογλου και Πετρόπουλος, 4ος Βεργέτης και VAR οι Περράκης και Νικολαΐδης.

ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός (19:30), Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος, Βοηθοί: Δημητριάδης και Κουρομπύλια, 4ος Τσαγκαράκης και VAR οι Γκορτσίλας και Παπαδάκης.

30/10

Ολυμπιακός - Λαμία (16:00), Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος, Βοηθοί: Νικολακάκης και Καλαμπόκης, 4ος Αγγελάκης και VAR οι Παπαδόπουλος και Πάτρας.

Λεβαδειακός - Ατρόμητος (16:30) , Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Βοηθοί: Κόλλιας και Μωϋσιάδης, 4ος Καραντώνης και VAR οι Τσακαλίδης και Κωνσταντίνου.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (19:30), Διαιτητής: Ντανιέλ Στεφάνσκι, Βοηθοί: Γκόλις και Ομπούκοβιτς, 4ος Κουτσιαύτης και VAR οι Μάλετς και Μπούξμπαουμ.

Άρης - ΟΦΗ (20:30), Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας, Βοηθοί: Κωστάρας και Καραλής, 4ος Κατοίκος και VAR οι Ευαγγέλου και Σπυρόπουλος.

31/10

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (18:00), Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης, Βοηθοί: Ψαρρής και Μπαλιάκας, 4ος Μαλούτας και VAR οι Γκάμαρης και Σαμοΐλης.