Βόλος: Τέλος ο Τανσό μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα

Newsroom
Μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα (3-3) στο Πανθεσσαλικό, Τανσό και Μπέος συναντήθηκαν και αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μόνο ένα ματς έμεινε στον πάγκο του Βόλου ο Οσβάλντ Τανσό! Ο 49χρονος κόουτς είδε την ομάδα του να γυρίζει το ματς κόντρα στον Αστέρα από 0-1 σε 3-1, αλλά στο τέλος το ματς ήρθε 3-3 χάρη στο γκολ του Μπαράλες στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μάλιστα, οι διοικούντες την ομάδα εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία, αλλά δεν έμειναν εκεί. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας με τον Τανσό, γεγονός ασυνήθιστο, μιας κι η ομάδα δεν ηττήθηκε αλλά πήρε έστω έναν βαθμό.

Ετσι, ο Τανσό γίνεται ο πρώτος προπονητής στη φετινή Super League που αποχωρεί από τον πάγκο ομάδας. Μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα, ο Γάλλος τεχνικός συναντήθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο και όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στην ανακοίνωσή της αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση:

«Επειτα από συνάντηση του προέδρου της ομάδας Αχιλλέα Μπέου με τον Οσβάλντ Τανσό, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της ΠΑΕ Βόλος με τον Γάλλο προπονητή.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται κάθε επιτυχία στον Οσβάλντ Τανσό ο οποίος θα παραμείνει φίλος της ομάδας».