Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Λάιντνερ,  Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, Γιόχου, Λούα Λούα

Newsroom
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Λάιντνερ,  Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, Γιόχου, Λούα Λούα

bet365

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον μπακ  Λάιντνερ και την Τετάρτη αναμένεται στην Ελλάδα ο χαφ  Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, ο Γάλλος στόπερ ενσωματώθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ, ενώ ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε τον 31χρονο εξτρέμ. 

Σε ρυθμό κλήρωσης κινήθηκε απόψε (25/7) η Super League, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι ομάδες... αμέλησαν τα μεταγραφικά. Οπου υπήρξαν εξελίξεις, σε ότι αφορά τα επίσημα ή έστω «τελειωμένα» ζητήματα.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο πιο... δραστήριος, καθώς στο λιμάνι «έκλεισαν» δύο deal. Το πρώτο αφορά τον Ντόρον Λάιντνερ, τον 20χρονο αριστερό μπακ της Χάποελ Τελ Αβίβ και το δεύτερο έγκεινται στην άφιξη του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, καθώς ο χαφ από τη Νότιο Κορέα αναμένεται αύριο Τρίτη (26/7) στην Ελλάδα για λογαριασμό του.

Αντίθετα άφιξη είχαμε από σήμερα στον Αρη, καθώς έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μανού Γκαρθία, του 24χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού που έχει ήδη ανακοινωθεί ως παίκτης των «κίτρινων».

Υποδοχή είχαμε και στον ΟΦΗ αλλά όχι στο Ηράκλειο αλλά στην Ολλανδία, αφού ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας ο Σάμουελ Γιόχου και προβάλει ζήτημα ωρών ώστε ο Γάλλος στόπερ να γίνει και official παίκτης του club.

Οπως συνέβη στην περίπτωση του Καζέγκα Λούα Λούα που είναι αδερφός του γνώριμού μας Λομάνα Λούα Λούα και ο οποίος, 31 ετών μεσοεπιθετικός, θα συνεχίσει στον Λεβαδειακό.

Στο εξωτερικό τώρα η Γουέστ Χαμ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τη Σασουόλο για τον Σκαμάκα, σε ένα deal θα κοστίσει στους Hammers το ποσό των 36+6 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα η Σαουθάμπτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεκού Μάρα από τη Μπορντό για το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα