Νταμπό: «Είναι ασυνήθιστο να βλέπεις τόσο κόσμο σε φιλικό παιχνίδι»

Newsroom
Ο Μπριάν Νταμπό δεν περίμενε ότι σε φιλικό παιχνίδι θα έβλεπε τόσες χιλιάδες κόσμου αλλά έτσι πήρε μια πρώτη γεύση από το περιβάλλον του Άρη.

Ο Μπριάν Νταμπό είχε πάρει μια γεύση (μέσω του youtube) από «Κλ. Βικελίδης» αλλά το… live ήταν πιο πειστικό. «Είναι ασυνήθιστο στην Ευρώπη να βλέπουμε τόσο κόσμο στο γήπεδο σε φιλικό παιχνίδι κι αυτό έκανε ακόμη πιο όμορφη τη βραδιά για μένα. Το χάρηκα πραγματικά λόγω της ατμόσφαιρας, της νίκης αλλά και της ασίστ που έδωσα στο πρώτο γκολ. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα βλέποντας το γήπεδο με κόσμο», είπε στα κανάλια Novasports.

O έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στο αγωνιστικό project του Άρη λέγοντας ότι… «είναι ένα ισχυρό project, μια σοβαρή ομάδα με σοβαρούς ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στο τιμόνι. Αυτή τη στιγμή είμαστε ανέτοιμοι και είναι λογικό. Θεωρώ όμως ότι με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε θα πετύχουμε πολλά πράγματα. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και φυσικά να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Δεν θέλω να πω περισσότερα για το project αλλά μπορώ να πω ότι μου αρέσει».

Ρωτήθηκε για το διάστημα που θα χρειαστεί ο ίδιος ούτως ώστε να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλει. «Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Πιστεύω ότι χρειάζεται περίπου δύο εβδομάδες και εκτιμώ ότι θα είμαι έτοιμος για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα».