Γιοβάνοβιτς: «Η πιο ευχάριστη μέρα από την αρχή, ο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν» (vid)

Newsroom
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ με 4-0 και την επιστροφή στην Ευρώπη, λέγοντας πως σήμερα ήταν η πιο ευχάριστη μέρα από την αρχή της χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός μετά από πέντε χρόνια απουσίας επέστρεψε στην Ευρώπη επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που αποθεώθηκε από τον κόσμο ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος,. Βασικά είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μια βαθιά αναπνοή. Το καλοκαίρι είχα πει πως ο στόχος της Ευρώπης ήταν σημαντικός και έπρεπε να το καταφέρουμε».

Για το σύνθημα του κόσμου σε ρυθμό που φώναζαν για τον Ομπράντοβιτς: «Ουφ. Αυτό το πράγμα που έχει κάνει ο Ζέλικο στον Παναθηναϊκό δεν το έχει κάνει κανείς σε κανένα άθλημα. Δεν μπορώ να έχω καμία σύγκριση. Το σημαντικό για εμένα είναι να είναι ο κόσμος; χαρούμενος που καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη. Τώρα χρειάζονται περισσότερα πράγματα. Για μένα είναι η πιο ευχάριστη ημέρα από την αρχή του πρωταθλήματος».