Ομιλία Σαββίδη με μηνύματα στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Η χτεσινή παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη στην καθημερινότητα της ομάδας είχε ως σκοπό να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενόψει των τελευταίων αγώνων στα playoffs και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης απευθύνθηκε προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια να τους «ξυπνήσει», μετά από ένα αρνητικό σερί εννιά αγώνων χωρίς νίκη.

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει για τους «ασπρόμαυρους», με τον πιο σημαντικό στόχο να είναι μπροστά και να αφορά την κατάκτηση του 9ου κυπέλλου στην ιστορία του Συλλόγου, αλλά η εικόνα προβληματίζει, κάτι που επισήμανε ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου».

Τα αρνητικά αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια δεν αρέσουν σε κανέναν εντός του «ασπρόμαυρου» οργανισμού. Και μέσα σ’ αυτούς είναι και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο οποίος στη χτεσινή ομιλία του μίλησε σε αυστηρό ύφος απευθυνόμενος, κυρίως, προς τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ξεχνάει τι έχει πετύχει η ομάδα μέχρι τώρα στη σεζόν. Επανέλαβε ότι η πορεία στην Ευρώπη και η πρόκριση επί του Ολυμπιακού ήρθε μέσα από την προσπάθεια όλων, ωστόσο ενόψει των τελευταίων αγώνων, ζήτησε σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο της νίκης.

@Photo credits: INTIME