ΠΑΟΚ: Με τους γνωστούς επτά απόντες, δεν ανακοίνωσε αποστολή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εξ αναβολής ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό δίχως να αλλάζει κάτι στο κομμάτι των τραυματιών, με επτά παίκτες να παραμένουν εκτός.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για ένα ακόμη «back to back» ντέρμπι ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (3/5) στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ήταν αφιερωμένη κυρίως στο τακτικό κομμάτι, με δουλειά στην ανάπτυξη κι ιδιαίτερη έμφαση στις στατικές φάσεις.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου είναι έτοιμοι για το εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22.

Τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια για τον Λουτσέσκου που δεν ανακοίνωσε αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση, όπως το συνηθίζει το τελευταίο διάστημα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Λέο Ζαμπά, ενώ οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Ντάγκας Αουγκούστο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκαναν θεραπείες. Ο Χάρης Τσιγγάρας προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα με τη θλάση, έχοντας ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες, ενώ να μην ξεχνάμε ότι εκτός είναι και ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

@Photo credits: eurokinissi