Αστέρας Τρίπολης: Με κρούσματα και απουσίες στο ματς με τη Λαμία

Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού υπάρχουν στον Αστέρα ενόψει του ματς με την Λαμία, ενώ ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει και τους Ρεγκίς, Τιλίκα, Καπίγια - Τασουλή.

Στον Αστέρα είναι έτοιμοι για το ματς με την Λαμία (2/5, 19.30), με τον Ράσταβατς να έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί. Εκτός από τα τέσσερα κρούσματα κορονοϊού που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Σέρβος κόουτς δεν υπολογίζει στον Καπίγια που απουσιάζει καιρό, αλλά πλέον ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι πίσω σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο Ρεγκίς έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο Τασουλής συνεχίζει τη θεραπεία του στη μέση και αναμένεται να μην αγωνιστεί σε κάποιο από τα εναπομείναντα ματς της σεζόν, ενώ ο Τίλικα έχει οστικό οίδημα στο γόνατο.

Η ενημέρωση των κιτρινομπλέ αναφέρει:

«Στους διαγνωστικούς ελέγχους PCR για τον κορονοϊό που διενεργήθηκαν στον Αστέρα ενόψει του αγώνα με την Λαμία για την 5η αγωνιστική των play outs του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, ανιχνεύθηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα στο αγωνιστικό τμήμα. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εφαρμόζει πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Επιπλέον για τον αγώνα με την Λαμία δεν υπολογίζονται ο Capilla, που απουσιάζει καιρό αλλά πλέον ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης, ο Regis με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο Tilica που έχει οστικό οίδημα στο γόνατο και ο Τασουλής που κάνει θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση και δεν αναμένεται να προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια της σεζόν.».