Ολυμπιακός: Δοκιμές με τέσσερις πίσω ο Μαρτίνς αλλά και Σισέ αριστερό μπακ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προχωρήσει ήδη σε δοκιμές 11άδας για τη Λεωφόρο και φαίνεται πως η τετράδα άμυνας είναι σε πρώτο πλάνο. Η δοκιμή με Σισέ αριστερό μπακ.

Σε αυτή τη φάση διαφαίνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται στο να κατεβάσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τετράδα στα μετόπισθεν και όχι τριάδα. Μία τετράδα είτε σε 4-2-3-1 είτε σε 4-3-3.

Υπήρξε μάλιστα δοκιμή με Παπέ Σισέ αριστερό μπακ (σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις / προπονήσεις), δοκιμή με Μανωλά στόπερ αλλά και δοκιμή με Βρουσάι ως δεξιό μπακ. Από εκεί και πέρα οι Μπουχαλάκης και Γκάρι Ροντρίγκες δεν είναι φαβορί για βασικοί καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει λίγο ακόμα για εκείνους. Για το κέντρο εφόσον πάει ο Μαρτίνς σε 4-2-3-1 τον πρώτο λόγο θα έχουν οι Εμβιλά, Μ. Καμαρά και Καρβάλιο και να παίξουν στα άκρα Μασούρας και Α. Καμαρά και μπροστά ο Τικίνιο (δείχνει να έχει ένα προβάδισμα έναντι του Ελ Αραμπί). Εάν ο Μαρτίνς στραφεί στο 4-3-3 τότε στο κέντρο να είναι οι Εμβιλά, Μ. Καμαρά και Καρβάλιο και μπροστά η προαναφερθείσα επιθετική τριάδα.

Περισσότερα θα φανούν πάντως την Παρασκευή ή το Σάββατο σε σχέση με την 11αδα. Φαίνεται πάντως πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα πάει σε προσέγγιση με τρεις πίσω.

@Photo credits: INTIME