Σιμάνσκι: «Αντιδράσαμε και παίρνουμε αυτοπεποίθηση»

Newsroom
Ο σκόρερ του γκολ της ΑΕΚ στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η Ένωση μετά το τέρμα των «ερυθρόλευκων», προσθέτοντας πως οι κιτρινόμαυροι παίρνουν αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα με τον Άρη που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταμιάν Σιμάνσκι στη NOVA:

Για την ισοπαλία: «Ήταν ένα μοιρασμένο ματς. Είχαμε ένα καλό 20λεπτο, δεχθήκαμε το γκολ, αλλά αντιδράσαμε και ήταν μια δίκαιη ισοπαλία».

Για το τι συνέβη στο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι αντιδράσαμε. Δεν μας επηρέασε αυτό και καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για το ότι σκόραρε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ νίκησε, ενώ σήμερα σημείωσε ακόμα ένα γκολ σε ντέρμπι και η ΑΕΚ πήρε την ισοπαλία: «Εχω σκοράρει με το κεφάλι και τα δύο φετινά γκολ. Θεωρώ δίκαιη την ισοπαλία. Μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση απέναντι στον Άρη».

Για τη συνεργασία του με τον Κριχόβιακ: «Έχουμε ξαναπαίξει στο παρελθόν με αντίπαλο την Εθνική Γαλλίας. Είναι κάτι πολύ καλό για μένα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο, ενώ μιλάμε και την ίδια γλώσσα».

@Photo credits: INTIME