Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 0-0: Η «Χ»αρά πήγε στο Περιστέρι!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ατρόμητος... τσίμπησε έναν πολύτιμο βαθμο στην Τρίπολη, στο 0-0 κόντρα στον Αστέρα και σε συνδυασμό με την ήττα της Λαμίας, πατάει ακόμη καλύτερα όσο αφορά την υπόθεση παραμονή. Κόκκινη στο 86' ο Άλιμπεκ για τους Περιστεριώτες.

Πολύτιμη ισοπαλία με 0-0 για τον Ατρόμητο εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδες είχαν διαφορετική αρχική προσέγγιση στον αγώνα σε σχέση με τον σχηματισμό τους. Ο γηπεδούχος Αστέρας ξεκίνησε με 4-2-3-1 με Σίτο, Ριέρα και Ρεγκίς πίσω από τον φορ Μπενίτο.

Από την άλλη ο Ατρόμητος ξεκίνησε με 4-3-3 και Ναμπί, Κουλούρη και Μουνίθ μπροστά. Αυτοί οι τρεις ήταν η γραμμή κρούσης του.

Καλύτερος ο Αστέρας αλλά απείλησε και ο Ατρόμητος

Στο πιο μεγάλο διάστημα του α' μέρους ο Αστέρας είχε πιο καλή εικόνα. Και ο Ατρόμητος όμως απείλησε την αντίπαλη εστία. Στο 9' υπήρξε τρομερή κίνηση και σουτάρα Σίτο από μακριά που αποκρούστηκε δύσκολα. Ένα λεπτό μετά ο Γιαννιώτης έκανε νέα επέμβαση πάνω στον Μπενίτο.

Στο 17' ο Ναμπί είχε μία φοβερή έμπνευση Ναμπί και πήγε να... κρεμάσει τον Τσιφτσή που έβγαλε το σουτ. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να απειλήσουν και στη συνέχεια. Ο Αστέρας έγινε ξανά επικίνδυνος κυρίως με Σίτο και Μπενίτο αλλά το α' μέρος έληξε στο 0-0.

Δοκάρι ο Αστέρας, αποβολή ο Ατρόμητος αλλά και πάλι όλα στο μηδέν

Στο 52ο λεπτό ο Αστέρας είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ατιένζα. Στη συνέχεια κόπηκε σουτ του Μπενίτο. Στο 58' ο Α. Ριέρα είχε χαμένο τετ α τετ ενώ στο 69' είχε χαμένο τετ α τετ ο Μπενίτο και μετά ο Ριέρα ένα σουτ ψηλά έξω. Στο 84' ο Σίτο είχε ένα σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα και στη συνέχεια στο 85' ο Άλιμπεκ χτύπησε εκτός φάσης τον Μπενίτο και αποβλήθηκε. Το 0-0 δεν άλλαξε πάντως έως το τέλος του αγώνα και ενώ μαζί με τον έξτρα χρόνο παίχθηκαν 8 λεπτά μετά την κόκκινη του Άλιμπεκ.

MVP: Ο Γιαννιώτης. Κομβικές οι επεμβάσεις του σε τετ α τετ όπως των Ριέρα και Μπενίτο στο ματς. Είχε 5 αποκρούσεις και 10 επεμβάσεις στο ματς.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Σίτο. Καλό και γεμάτο ματς με πολλή δουλειά σε δημιουργικό σκέλος και με φάσεις / ευκαιρίες που είχε.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Άλιμπεκ. Μόνο και μόνο για την κόκκινη κάρτα του που θα μπορούσε να είχε στοιχίσει.

Η ΓΚΑΦΑ: Την έκανε ο Άλιμπεκ με την αποβολή του που έφερε σε δύσκολη κατάσταση την ομάδα του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σωστή η αποβολή του Άλιμπεκ και γενικά η διαιτησία δεν είχε τρομερά προβλήματα. Ίσως να ελέγχεται για το χτύπημα για παράβαση / πέναλτι του Χατζηισαϊα στην περιοχή του Ατρόμητου.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Αστέρας γενικά ήταν πιο καλός από τον αντίπαλό του. Παρόλα αυτά ο Ατρόμητος έχοντας έναν πολύ καλό Γιαννιώτη και μία καλή διαχείριση σε κάποια σημεία του αγώνα πήρε το πολύτιμο 0-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Ατιένζα, Αντζουλάς, Καρμόνα (65' Ρ. Γκαρσία), Σάνταφε (66' Κανελλόπουλος), Βαλιέντε (90' Μπαράλες), Σίτο, Ρεγκίς (65' Τιλίκα), Α. Ριέρα και Μπενίτο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Καστελάνο, Κιβρακίδης, Χατζησαϊας (46' Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Σάλομον, Χαρίσης (89' Καρτάλης), Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (77' Άλιμπεκ), Ναμπί (89' Ντέντιτς) και Κουλούρης.