Ατρόμητος: Χωρίς Χαρίση και Κιβρακίδη με Άρη

Newsroom
Εκτός μένουν για τον Ατρόμητο ο τιμωρημένος Χαρίσης και ο τραυματίας Κιβρακίδης για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Άρη. Επιστρέφουν οι Μπεντινέλι και Στρούγγης.

Ο Ατρόμητος αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη ενόψει της αυριανής (23/2 - 18:00) αναμέτρησης απέναντι στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μια ακόμα σημαντική αναμέτρηση για τους Περιστεριώτες στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία.

Ο Κρις Κόλμαν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χαρίση και τον τραυματία Κιβρακίδη, ο οποίος έχει σύσπαση στον δικέφαλο από το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Όσο για τους Νάτσο και Κωτσόπουλο, αμφότεροι συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα. Σε σχέση με το παιχνίδι με τον Αστέρα επιστρέφουν οι Μπεντινέλι και Στρούγγης.

Στην αποστολή του Ατρόμητου είναι οι Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Νταβιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Σάλομον, Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς, Καρτάλης, Μουνίθ, Ναμπί, Μπεντινέλι, Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς, Αλιμπέκ, Κλωναρίδης, Κουλούρης.

@Photo credits: INTIME