Παναθηναϊκός: Για το αυτονόητο στη Ριζούπολη

Νίκος Αθανασίου
Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε χωρίς νέα προβλήματα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κανονικά στην αποστολή ο Αϊτόρ, δεν αλλάζει την συνταγή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά το «τρίποντο» στο παιχνίδι με την Λαμία, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, στον αυριανό εξ αναβολής αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Το «τρίποντο» για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί μονόδρομο, ώστε να γίνει ακόμη ένα βήμα για την είσοδο στα play offs του φετινού πρωταθλήματος. Η προετοιμασία των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση την Τρίτη και στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Αϊτόρ που ξεπέρασε την κάκωση στην γάμπα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνέχισε με rondo, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πούγγουρας (ενοχλήσεις στην πλάτη), Μακέντα, Λούντκβιστ, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μαουρίσιο, Κώτσιρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής -λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών- ο Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Προβάδισμα οι έντεκα της Λαμίας

Όσον αφορά την ενδεκάδα και από την στιγμή που είναι διαθέσιμος ο Αϊτόρ, δύσκολα ο Γιοβάνοβιτς να «πειράξει» κάτι στο αρχικό σχήμα μετά την πολύ καλή εμφάνιση και την νίκη επί της Λαμίας. Ξεκάθαρο προβάδισμα, λοιπόν, έχουν: Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Βέλεθ και Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ και δεξιός ο Σάντσες. Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή. Παλάσιος και Αϊτόρ στα «φτερά» και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME