«Ο Σεμέδο ελπίζει ότι ο Ζόρζε Μέντες θα ξεμπλοκάρει την μεταγραφή του στην Πόρτο»

Κώστας Τόπας
Στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο ελπίζει στον Ζόρζε Μέντες να ξεμπλοκάρει την κατάσταση και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Πόρτο.

Την Δευτέρα (31/01) ολοκληρώνεται το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και μέχρι τότε, ο Ρούμπεν Σεμέδο ελπίζει να έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να κλείσει η μεταγραφή του στην Πόρτο.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η «Α Βola», υποστηρίζει ότι ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος γυμνάζεται ατομικά στην Αθήνα προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, ελπίζει ότι ο μάνατζερ Ζόρζε Μέντες θα μπορέσει να ξεμπλοκάρει την κατάσταση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ώστε η μεταγραφή του στους «δράκους» να μπει στην τελική ευθεία και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Στην υπόθεση του Σεμέδο έχει εμπλακεί πλέον και ο γνωστός ατζέντης, Ζόρζε Μέντες. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, έχει κάνει αρκετές δουλειές με τους Πειραιώτες και παράλληλα διατηρεί άριστες σχέσεις με την Πόρτο.

@Photo credits: INTIME