Ολυμπιακός: Σενάριο από την Πορτογαλία για τον Αφόνσο Σόουζα (vids)

Δημήτρης Σαμόλης
Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές έχει κάνει συζητήσεις για την απόκτηση του 21χρονου χαφ της Μπελενένσες, Αφόνσο Σόουζα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει ανοιχτά μέτωπα για το πεδίο των προσθηκών του αλλά και για τις αποχωρήσεις. Σε σχέση με την αγορά της Πορτογαλίας από την Ιβηρική προκύπτει η πληροφόρηση πως οι Πειραιώτες κάνουν επαφές για να κλείσουν τον 21χρονο Αφόνσο Σόουζα της Μπελενένσες.

Ο Σόουζα είναι κυρίως οκτάρι αλλά παίζει και δεκάρι και ακραίος επιθετικός. Έχει συμβόλαιο με τη Μπελενένσες αλλά το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στην Πόρτο (η οποία ως γνωστόν θέλει τον Σεμέδο). Φέτος έχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 20 αγώνες. Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός προσφέρει 800.000 ευρώ για τον παίκτη αλλά η Μπελενένσες ζητά παραπάνω. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους δηλαδή οι Πειραιώτες ασχολούνται με τον παίκτη ο οποίος εφόσον είναι από το πορτογαλικό πρωτάθλημα θα τον ξέρει και ο Μαρτίνς. Από την πλευρά των Ερυθρόλευκων πάντως δεν έχει προκύψει κάποια επιβεβαίωση για τη συγκεκριμένη περίπτωση του παίκτη.