ΑΕΚ: Δανεικός στη Ζόρια και επίσημα ο Νταντσένκο με οψιόν αγοράς

Newsroom
Η ΑΕΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με την ουκρανική Ζόρια, η οποία ανακοίνωσε τον Όλεγκ Νταντσένκο ως δανεικό για ενάμιση χρόνο με οψιόν αγοράς.

Μόνο οι λεπτομέρειες απέμεναν για την ολοκλήρωση της παραχώρησης του Όλεγκ Νταντσένκο στη Ζόρια, καθώς η ΑΕΚ βρισκόταν σε πολύ προχωρημένες επαφές με την ουκρανική ομάδα για δανεισμό του 27χρονου δεξιού μπακ για ενάμιση χρόνο με οψιόν αγοράς.

ΑΕΚ και Ζόρια έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την Ένωση να δίνει δανεικό στον ουκρανικό σύλλογο τον Νταντσένκο ως το καλοκαίρι του 2023, με δικαίωμα αγοράς του από τη Ζόρια.

Εκτός από την ΑΕΚ και η Ζόρια ανακοίνωσε τη μεταγραφή, με τους κιτρινόμαυρους να αποδεσμεύονται έτσι από έναν παίκτη που δεν βρισκόταν στα πλάνα τους. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος πρόκειται να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει στη Βέλεζ Σάρσφιλντ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Στην ουκρανική Ζόρια Λουχάνσκ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ολεγκ Νταντσένκο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με την ουκρανική ομάδα για την παραχώρηση του Ουκρανού δεξιού μπακ με δανεισμό ενάμισι έτους και δικαίωμα αγοράς από τη Ζόρια.
Ολεγκ, σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής σου καριέρας!

@Photo credits: INTIME