«Πλούσια ρωσική ομάδα παρακολουθεί τον Αθανασιάδη»

Newsroom
Στη Μολδαβία μετέδωσαν πως υπάρχουν «σειρήνες» για τον 28χρονο πορτιέρε και ότι η ΑΕΚ υπολογίζει πως θα τον παραχωρήσει έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στους ποδοσφαιριστές που την τρέχουσα σεζόν «εκτόξευσαν» τις ποδοσφαιρικές τους «μετοχές» είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης, καθώς ο 28χρονος γκολκίπερ έκανε, κυρίως στο Champions League, πολύ καλές εμφανίσεις με τη Σέριφ Τίρασπολ.

Ο διεθνής πορτιέρε αγωνίζεται στην ομάδα της Μολδαβίας ως δανεικός από την ΑΕΚ και όπως ανέφερε το «Futbol Moldavo» η Ενωση θα ζητήσει 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ στο «κόλπο» για την απόκτησή του έβαλε και μία ομάδα της Ρωσίας. «Το μέλλον του Αθανασιάδη μπορεί να είναι μακριά από την Μολδαβία. Η Σέριφ ήθελε να τον αγοράσει το καλοκαίρι για 200 χιλ. ευρώ, όμως η ΑΕΚ αρνήθηκε, μια κίνηση που αποδείχθηκε σωστή.Η ΑΕΚ πιστεύουν τώρα ότι θα μπορέσουν να τον πουλήσουν με 2 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι μια πλούσια ρωσική ομάδα παρακολουθεί τον Αθανασιάδη, προς το παρόν όμως δεν έχει κάνει κάποια επίσημη πρότασηΤο μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αθανασιάδης θα παραμείνει στην Σέριφ έως το και τον Ιούνιο του 2022», μετέδωσε σχετικά.

@Photo credits: eurokinissi