G-Betting: Μάχη με γκολ στο Αγρίνιο

G-Betting
Οι προβλέψεις της G-Betting για το ματς της Πέμπτης στην 15η αγωνιστική της Superleague Ιnterwetten.

Η Superleague Interwetten έφτασε στη 15η αγωνιστική και το... ορεκτικό του Σαββάτου περιλαμβάνει το ματς του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 13η θέση με 9 βαθμούς, ενώ η ομάδα από το Αγρίνιο έχει 12 και είναι στην 11η θέση. Σημαντικό ματς, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Στα τελευταία 10 εκ των 14 ματς του Ατρόμητου έχουν έρθει over 2.5, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν 2 ισοπαλίες και 5 ήττες εκτός έδρας. Πολύ δύσκολα θα φύγει με το διπλό από το Αγρίνιο, όμως δεν θα είναι δύσκολο να βρει γκολ. Το goal/goal δίνεται στο 1.90 στην Interwetten και αξίζει, αφού θα δούμε μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να διώξουν γρήγορα τις σκέψεις για υποβιβασμό. Θα παλέψουν και έχουν την ποιότητα μεσοεπιθετικά να βρουν γκολ, με τον Κουλούρη να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, ενώ και οι Αγρινιώτες δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Η επιλογή της G-Betting

Παναιτωλικός - Ατρόμητος

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ