Παναθηναϊκός: Τούρκικες «σειρήνες» για Μπουζούκη

Νίκος Αθανασίου
Ο Έλληνας μέσος θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη δύο ομάδες από την Τουρκία έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Άδοξα τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί η παρουσία του Γιάννη Μπουζούκη στο «τριφύλλι». Η ομάδα απέτυχε να βελτιώσει, να αναδείξει και να καθιερώσει στη πρώτη ομάδα ένα από τα πιο σημαντικά ταλέντα της ακαδημίας των προηγούμενων ετών. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω, δεν κατάφερε να γίνει σημαντικός για τον σύλλογο σε μια εποχή όπου η ποιοτική στάθμη του έμψυχου δυναμικού ήταν πολύ χαμηλότερα από την κανονικότητα του κλαμπ. Άρα οι πιθανότητες καθιέρωσης ήταν πολύ μεγαλύτερες.

Το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2022 και μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμία πρόθεση ανανέωσης. Ούτε ο Παναθηναϊκός αλλά ούτε και ο «Μπούζου» θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Το «διαζύγιο» είναι δεδομένο και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο 23χρονος χαφ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Εξάλλου δεν βρίσκεται στο βασικό rotation του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έχει αγωνιστεί μόλις 36 λεπτά σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Οι εκπρόσωποι του Μπουζούκη «δουλεύουν» εδώ και καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ποδοσφαιριστή. Ήδη υπάρχουν δύο ομάδες από την Τουρκία που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους ενώ το όνομά του βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες ομάδων από την Ολλανδία.

@Photo credits: INTIME