Το «μπέρδεμα» στο πέναλτι του Περέα και η «ασπίδα» του Κάργα (vid)

Newsroom
Ο Μεταξάς έδωσε εντολή ώστε ο 27χρονος στόπερ να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, όμως οι παίκτες του δεν το άκουσαν και πήρε την ευθύνη ο Κολομβιανός επιθετικός.

Τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει από τη Ριζούπολη με τον ένα βαθμό απώλεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τότε ο Κότσαρης απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Περέα, κράτησε το μηδέν παθητικό και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με 1-0.

Μετά το ματς ο Κάργας «αποκάλυψε» πως η εντολή από τον πάγκο ήταν να εκτελέσει εκείνος και όχι ο Κολομβιανός επιθετικός την εσχάτη των ποινών και υπήρξε μπέρδεμα, όμως ήταν απόλυτος και ύψωσε ασπίδα προστασίας στον συμπαίκτη του. «Ημασταν άτυχοι, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, άλλη εντολή έδωσε ο κόουτς άλλο ακούσαμε εμείς. Θα το χτυπούσα εγώ το πέναλτι. Είμαστε κοντά στον Περέα, θα βάλει το επόμενο και θα απαλλαγεί από τη γκίνια», σχολίασε ο αμυντικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» στην Cosmote TV.

Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο Ηρακλής Μεταξάς, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης. «Αυτός που έχουμε ως πρώτη επιλογή για τα πέναλτι είναι ο Εραμούσπε, αλλά είχε βγει αλλαγή. Είχα πει στον Κάργα, αλλά είδα ότι έδωσε την ευθύνη στον Περέα και όταν τη δίνει ο αρχηγός μετά δεν χρειάζεται να επέμβω εγώ. Ηταν δικό μου το λάθος», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κόουτς της ομάδας.


@Photo credits: eurokinissi