Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ και… όποιος αντέξει!

Newsroom
«Καυτό» ντέρμπι κορυφής στον Πειραιά για την έβδομη αγωνιστική της Super League Interwetten μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, τους οποίους χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Απολαυστικό Σαββατοκύριακο με ντέρμπι… παντού και ιδανική συμπαίκτρια την Interwetten.gr.

Έχουν κατακτήσει τα τελευταία τρία πρωταθλήματα της Super League Interwetten και, βεβαίως, φιλοδοξούν να παλέψουν μέχρι τέλους και για το φετινό. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, για τους οποίους γίνεται ο λόγος, μονομαχούν το βράδυ της Κυριακής (24/10, 20:30) στο ντέρμπι κορυφής της έβδομης αγωνιστικής, με μόλις έναν βαθμό διαφορά μεταξύ τους (14 ο Ολυμπιακός, 13 ο ΠΑΟΚ).

Η Interwetten.gr προσφέρει 159 ειδικά στοιχήματα για την απόλυτη μονομαχία του ελληνικού πρωταθλήματος στο «Καραϊσκάκης», η οποία μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον της φετινής, συναρπαστικής διεκδίκησης του τίτλου.

Στο 1,73 από την Interwetten.gr το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο φαληρικό γήπεδο, στο 1,83 να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ από Ερυθρόλευκους και Δικέφαλο, οι οποίοι διαθέτουν ποδοσφαιριστές με περισσή ποιότητα για να «ανοίξουν» το σκορ, παρά την κρισιμότητα του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δείχνει μέχρι τώρα δύο πρόσωπα (εντός και εκτός έδρας), δοκιμάζεται στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα (Σάββατο 23/10, 20:30), ο οποίος προέρχεται από την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League Interwetten.

160 ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο 2,10 η ισοπαλία στο ημίχρονο, στο 1,83 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με το Τριφύλλι να αναζητά ακόμα το πρώτο του γκολ μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Ορεκτικό» για το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, η αναμέτρηση δύο ομάδων που μοιράζονται με τον Δικέφαλο την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Βόλος και ΑΕΚ, για τις οποίες γίνεται ο λόγος, ψάχνουν μια ακόμα νίκη στην έδρα του πρώτου (Κυριακή 24/10, 16:00).

Η Interwetten.gr διαθέτει 160 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες με καθαρή επιθετική προσέγγιση. Στο 2,90 να σημειωθούν πάνω από 3,5 γκολ (ο Βόλος προέρχεται από το… χορταστικό 4-4 με τον ΠΑΟΚ), στο 2,50 να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, από την Interwetten.gr.

Και αν η ποδοσφαιρική Ελλάδα κινείται σε ρυθμούς Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, όλη η Ευρώπη είναι γεμάτη ντέρμπι που προβλέπονται συναρπαστικά, με πρώτο και καλύτερο το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης της ισπανικής La Liga, στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης (Κυριακή 24/10, 17:15).

Η Interwetten.gr προσφέρει 305 ειδικά στοιχήματα για το «Clasico», στο 9,00 να πετύχει το πρώτο γκολ ο «καυτός» Βινίσιους Τζούνιορ, στο 2,80 να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή ο Ανσού Φατί, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπάρτσα έως το 2027.

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο Ρονάλντο υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την «καυτή» Λίβερπουλ του Μοχάμεντ Σαλάχ (Κυριακή 24/10, 18:15).

Στα 344 τα ειδικά στοιχήματα της Interwetten.gr, στο 4,00 να δώσει μια ασίστ ο Σαλάχ (το… συνηθίζει άλλωστε), στο 6,00 να ανοίξει το σκορ ο άνθρωπος των ντέρμπι, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην Ιταλία, τέλος, η Ίντερ περιμένει τη Γιουβέντους στο «Τζουσέπε Μεάτσα» για το παραδοσιακό «Derby d’ Italia» (Κυριακή 24/10, 21:45). Η Interwetten.gr προσφέρει 182 ειδικά στοιχήματα, στο 3,65 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Φεντερίκο Κιέζα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

@Photo credits: INTIME