Η απουσία της «φαμίλιας Καστεγιάνο» από το ντέρμπι των Κανάριων Νήσων

Newsroom
Ο μπακ του Ατρόμητου και ο δίδυμος αδερφός του ήταν για μία δεκαετία σημείο αναφοράς στη Λας Πάλμας, αλλά κανείς τους δεν θα βρίσκεται σήμερα στη σέντρα του Estadio Gran Canaria για το μεγάλο ματς με την Τενερίφη.

Το δρομολόγιο Λας Πάλμας-Περιστέρι έκανε το καλοκαίρι ο Ντάνι Καστεγιάνο, καθώς άφησε την ομώνυμη ομάδα για χάρη του Ατρόμητου. Λίγο αργότερα ο δίδυμος αδερφός του Χάβι (κεντρικός χαφ) έφυγε από την ομάδα με προορισμό την Λογκρονιές και σήμερα (16/10) είναι το σημείο αναφοράς στα ΜΜΕ των Κανάριων Νήσων.

Βλέπετε σε λίγη ώρα η Λας Πάλμας θα υποδεχθεί την Τενερίφη στο μεγάλο ντέρμπι της περιοχής και για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια δεν θα υπάρχει στο γήπεδο «εκπρόσωπος» της οικογένείας τους. Αμφότεροι είναι «γέννημα-θρέμα» της, μαζί «αποφοίτησαν» από τις ακαδημίες της, για ένα φεγγάρι πήγαν στη Μαγιόρκα και από το 2011 έπαιζαν, μέχρι και πρόσφατα, ανελλιπώς στην «πρώτη ομάδα».

Ετσι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις «μεγάλες μάχες» των νησιών, καθώς για μία δεκαετία έστω ένας Καστεγιάνο αγωνίζονταν για λογαριασμό της Λας Πάλμας στα ντέρμπι της περιοχής. Μάλιστα στο περσινό ο 34χρονος αριστερός μπακ είχε τραυματιστεί και αναγκάστηκε να περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο της Τενερίφη, ύστερα από χτύπημα στο πρόσωπο. Μετά ευχαρίστησε τους παίκτες και το ιατρικό τιμ των γηπεδούχων που στάθηκαν στο πλευρό του.

Αμφότεροι έκαναν σήμερα δηλώσεις στον Τύπο της περιοχής, ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό ματς και φυσικά να κερδίσει η Λας Πάλμας.

@Photo credits: INTIME